Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE ȘI SITE ACHIZIȚIE

CANVASTYLES.COM


PREZENTARE

Acest site web este operat de Canvastyles.com. De-a lungul site-ului, termenii „noi“, „noi“ și „nostru“ se referă la canvastyles.com și oferă site-ul Web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site pentru utilizator, condiționat la ' acceptării de către utilizator a tuturor termenilor, condițiilor, politici și avize menționate aici.

Prin vizitarea site-ul nostru și / sau de cumpărare ceva de la noi, sunteți de acord cu nostru „Service“ și sunt de acord să fie legat de următorii termeni și condiții ( „Termenii serviciului“, „Termeni“), inclusiv acei termeni și condiții suplimentare și politicile menționate în acest document și / sau disponibile prin intermediul link-ul hipertext. Acești termeni de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, dar fără limitare utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, dealeri și / sau colaboratori de conținut.

Citiți aceste Conditii de utilizare cu atenție înainte de accesarea sau utilizarea site-ului nostru Web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești termeni de utilizare. Dacă nu acceptați toți termenii și condițiile acestui acord, nu puteți accesa site-ul sau de a folosi orice servicii. Dacă acești Termeni de utilizare sunt considerate o ofertă, de acceptare este limitată în mod expres la aceste Conditii de utilizare.

Orice caracteristici noi sau instrumente adăugate la magazin actual va fi, de asemenea, supuse Termenilor de utilizare. Puteți consulta versiunea cea mai actuală a TOS, în orice moment pe această pagină. Ne rezervam dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Condiții de furnizare a serviciilor prin posta actualizări și / sau modificări la site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați această pagină periodic pentru schimbări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul Web după afișarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc Noi oferim platforma de e-commerce online, care ne permite să-și vândă produsele și serviciile noastre.

SECȚIUNEA 1 - TERMENI magazin online

Prin acceptarea acestor termeni de serviciu, sunteți de acord să aibă cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință, sau să aibă vârsta legală în statul sau provincia de reședință și ne-ați dat consimțământul pentru a permite tuturor angajaților condiții de utilizare acest site.
Nu aveți dreptul să utilizați produsele noastre pentru orice scop ilegal sau neautorizat și nici nu poate, în utilizarea Serviciului, încalcă legile în jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la acestea, legile drepturilor de autor).
Nu este necesar pentru a transmite orice viermi sau viruși sau coduri distructive ale naturii.
O încălcare sau o încălcare a Termenilor va duce la rezilierea imediată a serviciilor.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervam dreptul de a serviciu refuz de oricine, din orice motiv, în orice moment.
Înțelegeți că conținutul dvs. (fără a include cartea de credit), pot fi transferate necriptat și include (a) transmiterea prin rețele diverse; și (b) se modifică pentru a se conforma și de a se adapta la cerințele tehnice de conectare la rețele sau dispozitive. Informațiile de pe cartea de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.
Sunteți de acord să nu reproduce, duplica, copia, vinde, revinde sau exploata orice parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul prin care serviciul este prestat fără permisiunea expresă în scris de către noi.
Titlurile utilizate în prezentul acord sunt incluse numai pentru comoditate și nu trebuie să limiteze sau să afecteze în nici un fel acești termeni.

SECȚIUNEA 3 - acurateții, integralității SAU OPORTUNITATEA INFORMAȚIILOR

Noi nu suntem responsabili în cazul în care informațiile puse la dispoziție pe acest site sunt corecte, complete sau curente. Materialul de pe acest site este oferit doar informații generale și nu ar trebui să fie invocate sau utilizate ca singura bază pentru luarea deciziilor, fără consultarea unor surse primare de informații, mai precise, mai complete sau mai mult în timp util. Orice bazându-se pe materialul de pe acest site se face pe propriul risc.
Acest site poate conține anumite informații istorice. Informații istorice în mod necesar nu este actuală și este prevăzută doar cu condiția de referință. Ne rezervam dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nici o obligatie de a actualiza orice informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră de a monitoriza modificări site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRILE LA SERVICIU ȘI PREȚURI

Prețurile produselor noastre sunt supuse schimbării fără o notificare prealabilă.
Ne rezervăm dreptul, în orice moment de a modifica sau intrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținutul acestora), fără notificare, în orice moment.
Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră sau orice terță parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendarea sau întreruperea serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Unele produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse returnare sau un schimb numai în conformitate cu politica de returnare.
Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor care apar în magazin. Nu putem garanta că ecranul de orice culoare este monitor corectă.
Ne rezervam dreptul, dar nu sunt obligate, pentru a limita vânzările de produse sau servicii noastre pentru orice persoană, zonă geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept în mod individual. Ne rezervam dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau de stabilire a prețurilor produselor se pot schimba în orice moment și fără notificare prealabilă, la propria noastră discreție. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs, în orice moment. Orice oferta pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă în cazul în care interzisă.
Nu garantăm că calitatea oricărui produs, serviciu, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra va satisface așteptările dumneavoastră sau că orice erori vor fi corectate în exploatare.

SECȚIUNEA 6 - PRECIZIA FACTURARE ȘI CONT INFORMAȚII

Ne rezervam dreptul de a refuza orice ordin plasat de către noi. Putem, în discreția noastră, limita sau anula cantitățile achiziționate pe persoană, pe gospodărie sau pe comanda. Aceste restricții pot include comenzile plasate de către sau sub același cont de client, același card de credit și / sau ordinele care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de transport maritim. Dacă vom face o schimbare sau de a anula o comanda, am pipăit să vă notifice prin contactarea e-mail și / sau facturare număr de adresă / telefon furnizat la momentul comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice ordinele care, în opinia noastră unică, par să fie plasate de dealeri, distribuitori sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizeze cumpărare curente, complete și exacte și de cont pentru toate achizițiile efectuate în magazinul nostru. Sunteți de acord să actualizați cu promptitudine contul dvs. și alte informații, inclusiv adresa de e-mail, numere de cărți de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și vă vom contacta după cum este necesar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați politica noastră de returnare.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Noi vă poate oferi acces la instrumente de terțe părți asupra cărora noi nu controlăm nici nu avem nici un control sau de intrare.
Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente „ca atare“ și „așa cum sunt disponibile“ fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nici o aprobare. Vom avea nici o responsabilitate care rezultă din sau în legătură cu utilizarea instrumentelor opționale terțe părți.
Orice utilizare de către dumneavoastră a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul risc și discreție și ar trebui să vă asigurați că știți și aprobarea termenilor pe care instrumente sunt furnizate de către furnizorii terță parte relevant.
S-ar putea, de asemenea, în viitor, oferă noi servicii și / sau caracteristici prin intermediul site-ului (inclusiv lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de caracteristici și / sau servicii noi vor fi, de asemenea, obiectul acestor Conditii de utiliza
SECȚIUNEA 8 - Linkuri terță parte

Anumite tipuri de conținut, produse și servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru poate include materiale de la terțe părți.
Link-urile unor terțe părți pe acest site s-ar putea direcționa către site-uri web ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Noi nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acuratețea și nu garantăm și nu vom avea nici o responsabilitate sau răspundere pentru materiale de la terțe părți sau site-uri web sau alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.
Noi nu suntem responsabili pentru daune sau prejudicii legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice altă tranzacție efectuată în legătură cu site-urile web ale unor terțe părți. Examinați cu atenție politica și practicile de terță parte și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a se angaja în orice tranzacție. Reclamatii, reclamații, neclarități sau întrebări cu privire la produsele terță parte ar trebui să fie direcționate către o terță parte.

SECȚIUNEA 9 - UTILIZATOR COMENTARII, feedback-ul și alte mijloace

În cazul în care, la cererea noastră, trimiteți anumite contribuții specifice (de exemplu, zvonurile despre un concurs) sau fără solicitarea noastră, vom trimite idei creative, sugestii, propuneri, planuri, sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (în mod colectiv, „comentarii“), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, edita, copia, publica, distribui, traduce și de a folosi în alt mod, în orice mediu Aprecierile transmise. Suntem și nu avem nicio obligație (1) pentru a menține orice comentarii în încredere; (2) de compensare cu plata pentru orice comentarii; sau (3), pentru a răspunde la orice comentarii.
Am putea, dar nu avem nici o obligație, de a monitoriza, edita sau eliminați conținut pe care le determina la discretia noastra ilicite, amenințând proprietatea ofensivă,, calomnioase, defăimătoare, pornografice, obscene sau în alt mod inacceptabil sau încalcă intelectuală a oricărei părți sau a acestor Conditii de utilizare .
Sunteți de acord că comentariile nu încalcă orice drepturi ale unor terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, de confidențialitate, de personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. Sunteți de acord că comentariile dvs. nu conțin calomniatoare sau ilegale, abuzive sau obscene sau contin virusi sau alte tipuri de malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau orice alt site relevant. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsa, pretind a fi altul decât tine sau de a induce noi sau orice terță parte din greșeală cu privire la originea oricăror observații în alt mod pe cineva. Sunteți singurul responsabil pentru comentariile pe care le fac și exactitatea lor. Nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu vom accepta nici o responsabilitate pentru orice comentarii postate de utilizatori, sau de către terțe părți.

SECȚIUNEA 10 - INFORMATII PERSONALE

Trimiterea de informații cu caracter personal prin intermediul magazinului este guvernată de politica noastră de confidențialitate. Pentru a vizualiza link-ul privind politica noastră de confidențialitate pentru acces

SECȚIUNEA 11 - ERORI, imprecizii și OMISIUNI

Ocazional pot exista informații cu privire la site-ul nostru sau în serviciul care conține erori tipografice, inexactități sau omisiuni se pot referi la descrieri de produse, prețuri, promoții, oferte, taxele de transport de produse, ori de tranzit și disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a schimba sau de actualizare a informațiilor sau anula comenzi în cazul în care orice informație în cadrul Serviciului sau pe orice site relevant este inexactă în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda) .
Nu ne asumam nici o obligatie de a actualiza, modifica sau clarifica informații în cadrul Serviciului sau pe orice site relevant, inclusiv, fără a se limita la, informații legate de preț, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nici o actualizare specifică sau actualizare dată aplicată în cadrul Serviciului sau orice alt site relevant trebuie să fie luate pentru a indica faptul că toate informațiile din cadrul Serviciului sau pe orice site relevant a fost modificat sau actualizat.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții stabilite în Termenii serviciului, este interzisă utilizarea site-ului sau a conținutului său: (a) în scopuri ilegale; (B) a solicita alte persoane pentru a efectua sau de a participa la acte ilegale; (C) încălcarea reglementărilor, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (D) încalcă sau încalcă drepturile noastre de proprietate intelectuală sau a drepturilor de proprietate intelectuală ale altora; (E) hărțuiți, abuz, insultă, rău, defăimați, defăimați, discredita, intimida sau discrimineze în funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (F) furnizarea de informații false sau înșelătoare; (G) de încărcare sau de a transmite viruși sau orice alt tip de cod malitios care va fi sau poate fi utilizată în orice mod care ar putea afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau orice alt site relevant, alte site-uri sau internet; (H) pentru a colecta sau urmări informațiile personale ale altora; (I) spam, phish, Pharm, pretext, spider, crawl, sau racla; (J) pentru orice obscen scop imoral; sau (k) să interfereze cu sau eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau orice alt site relevant, alte site-uri sau Internet. Ne rezervam dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau orice alt site relevant pentru încălcarea uneia dintre utilizările interzise.

SECȚIUNEA 13 - LIMITAREA GARANȚIILOR; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Noi nu garantam, reprezintă sau garantează că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, la timp, sigure sau fără erori.
Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau de incredere.
Sunteți de acord că din când în când, este posibil să eliminăm serviciul pentru perioade de timp nedeterminate sau de a anula serviciul în orice moment, fără notificare.
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Serviciul este pe propriul risc. Serviciul și toate produsele și serviciile dvs. prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor menționate în mod expres de către noi), cu condiția „ca atare“ și „așa cum este disponibil“ pentru utilizare a utilizatorului, fără nici o declarație, garanție sau condiție orice fel, explicite sau implicite, inclusiv toate garanțiile implicite sau condiții de vandabilitate, calitate vandabilă, potrivire pentru un anumit scop, durata, titlul și non-încălcare.
In nici un caz Yakuky Kitchen & Dining, directorii, funcționarii, angajații, afiliatii, agentii, contractori, stagiari, furnizori, furnizorii noștri de servicii sau de licență este răspunzător pentru orice daune, pierderi, cerere, sau orice daune directe, indirecte, accidentale, punitive , daune speciale sau indirecte de orice fel, inclusiv, fără a se limita la, profituri pierdute, profituri pierdute, economiile pierdute, pierderi de date, costurile de înlocuire sau alte daune similare, indiferent dacă apar în contract, prejudiciu (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în alt mod, care decurg din utilizarea oricărui serviciu sau orice produs achiziționat cu ajutorul serviciului sau pentru orice altă revendicare legată într-un fel de a utiliza serviciul sau orice produs, inclusiv, fără limitare, erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau prejudiciu de orice fel care decurg din utilizarea serviciului sau orice conținut (op produsul a) postat, transmis sau pus la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă a fost informat. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră este limitată în măsura maximă permisă de lege.


SECȚIUNEA 14 - DESPĂGUBIRE

Sunteți de acord să despăgubiți, apărați și angajații Yakuky pentru bucătărie și și părinții noștri, subsidiarilor, afiliaților, parteneri, funcționarii, directorii, agenții, contractori, licentiatii, furnizorii de servicii, subcontractanti, furnizori, stagiari și, inofensive de orice pretentie sau cerere , inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcute de către orice terță parte din cauza sau care decurg din încălcarea acestor Termeni de serviciu sau a documentelor încorporate prin referință, sau din încălcarea vreunei legi sau a drepturilor altora.

SECȚIUNEA 15 - DIVIZIBILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni de utilizare este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi în continuare aplicabile în măsura permisă de legislația în vigoare, iar partea inaplicabilă va fi considerată separat de prezenta o astfel de determinare nu afectează Termenii serviciului, valabilitatea și aplicabilitatea oricărei alte prevederi.

SECȚIUNEA 16 - REZOLUȚIA

Obligațiile și responsabilitățile părților efectuate înainte de data de expirare vor supraviețui încetării prezentului acord în vigoare.
Aceste Conditii de utilizare sunt eficiente, cu excepția cazului și până la rezilierea de către noi sau de la noi. Puteți rezilia aceste Condiții de utilizare în orice moment, informându-ne că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru.
Dacă în opinia noastră unică nu reușesc, sau bănuim că ați eșuat, pentru a se conforma cu orice termen sau prevedere a acestor Conditii de utilizare, putem rezilia prezentul acord în orice moment, fără notificare prealabilă și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele de până din cauza data rezilierii și / sau în consecință, poate refuza accesul la serviciile noastre (sau orice parte a acestuia).

SECȚIUNEA 17 - ÎNTREGUL ACORD

Eșecul de noi de a exercita sau la Termenii serviciului pune in aplicare orice drept sau prevedere nu va constitui o renunțare la acest drept sau prevedere.
Acești termeni de reguli de operare postate de noi pe acest site sau în legătură cu Serviciul de service și orice politici sau constituie întregul acord și înțelegere între tine și noi și guvernează utilizarea Serviciilor, înlăturând orice acorduri, avize și propuneri anterioare sau contemporan. , Orale sau scrise, între noi și voi (incluzând, dar fără a se limita la acestea, orice versiuni anterioare ale TOS).
Ambiguitățile în interpretarea acestor termeni de utilizare, nu ar trebui să fie interpretate împotriva editoriale.

SECȚIUNEA 18 - Legea aplicabilă

Acești Termeni de utilizare și orice alte acorduri separate sub care noi de aprovizionare Serviciile sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din Via Marchese Visconti 12 10147 Torino IT.

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI TERMENII SERVICIU

Puteți consulta versiunea cea mai actuală a TOS, în orice moment