Comenzi Telefonice (cu plata la livrare) - (L-V/9-18)

Sunați la numărul 0733293046

Povestea magazinului CanvaStyles

Toate poveștile încep cu o pasiune. Angajamentul anticipează succesul!

Ne place arta și designul și CANVASTYLES ne-a încântat încă din prima zi. Rapid înainte un an și emoția noastră este în continuă creștere. Ne place ceea ce facem și acest lucru se manifestă în produsele pe care le comercializăm.

Canvastyles este mai mult decât o galerie de tablouri concepute pentru a-ți furniza camera de zi, biroul sau dormitorul. Când spui Canvastyles spui INSPIRARE și când spui INSPIRARE spui automat SUCCES! Vă oferim o gamă largă de tablouri, alese cu mare atenție pentru detalii și transformate de designerii sau graficienii noștri în capodopere reale, cum ar fi definiția și detaliile, unde puteți alege modelul care vă reprezintă, făcându-l atât un mobilier adecvat, cât și un obiect de inspirație personală.

Transformă-ți inspirația în succes, alegând unul dintre tablourile noastre, îl vom face personalizat pentru mobilarea dormitorului, livingului pentru birou sau dormitorul copiilor! Scopul nostru este să continuăm să facem produse cu adevărat bine concepute. Suntem mai mult o companie de design decât orice altceva, una care își vinde produsele și se concentrează în principal pe artă.

Toate presele noastre sunt realizate în Romania - Cluj Napoca si Italia - Piedmont, Lombardia și Lazio, la solicitarea comenzii, sunt încredințate celui mai apropiat centru grafic pentru a facilita mai repede termenele de execuție și livrare. Suntem trei fani ai artei și designului, zgârierii și designului industrial: Director de vânzări.

  • Dec 02, 2019
  • Categorie: Notizie
  • Comentarii: 0
Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de publicarea lor